Yhteystiedot

Mustasuontie 22 A
44500 VIITASAARI

myynti@ceramet.fi

040 7345679

040-5774183
Timo Drake

Tuotteet

Erikoisosaamisemme kattaa uusimpien työmenetelmien ja pinnoitteiden hallinnan. Kylmäkeraamiset pinnoitteet edustavat uusinta teknologiaa vaativien kohteiden suojauksessa. Korkeita lämpötiloja sekä kemikaaleja kestävät keraamit soveltuvat kohteisiin, joissa tavallisten pinnoitteiden ominaisuudet eivät riitä.

Kirkaspinnoitteet

Erittäin ohuet lasimaiset pinnoitteet joilla on erinomainen suojauskyky. Sopivat vaativien kohteiden suojaamiseen muuttamatta tuotteen ulkonäköä. Sulkee pinnan ja estää veden, kemikaalien tai ilmaston aiheuttamat rasitukset. Käytetään myös anti-graffiti pinnoitteena estämään töhertelyt. Soveltuu kaikille kiinteille alustoille, myös maalatuille pinnoille. Lämmönkesto > +550 °C.

Värilliset pinnoitteet

Sarja satiininkiiltoisia tai mattapintaisia pinnoiteita joilla erinomainen lämmön- ja kemiallinen kesto. Osa pinnoitteista itsevoitelevia. Käyttökohteita ovat vaativat teollisuuden sovellukset kuten koneet, laitteet, moottorit, pakojärjestelmät, jne. Lämmönkesto > +900 °C.

Erikoispinnoitteet

Sarja käyttökohteen mukaan räätälöityjä pinnoitteita kaikkein vaativimpiin sovelluksiin. Näitä ovat mm. lämpöä eristävä pinnoite, kiinteä voiteluaine, lämpöä haihduttava pinnoite.

Maalit

Käytämme vain laadukkaita tunnettujen valmistajien tuotteita, oli kyseessä yksityisen asiakkaan tai teollisuuden maalaustyöt. (Tikkurila, Selemix, Teknos yms.)

Osien pesu

Pesemme metalliosien suojarasvat ja leikkuuöljyt osienpesukoneessa

Kaappi puhallusta

FeSa 2,5 luokan puhallusta

Polttomaalausta

Pienien erien polttomaalausta lähinnä yksityisille